✔️ Free shipping NL/BE above € 95,00
✔️ Fast delivery 
✔️ Worldwide shipping

Airgun Rifles

Welke luchtbuks moet ik nemen? Wat is de beste luchtbuks? Wij hebben verschillende PCP luchtbuksen van hoge kwaliteit zoals Air Arms, RTI Arms, Edgun, Huben, Airmaks, Reximex, Shinsung, Brocock en FX Airguns. Alle calibers luchtbuksen hebben wij in ons assortiment van 4,5mm (0.177") t/m 12,7mm (0.50"). We hebben ook veer buksen, pompbuksen en knikloop luchtbuksen. We hebben zelfs semi automatische buksen zoals de Edgun Leshiy 2, de Huben K1 en het Huben GK1 pistool!

 

Wat is de beste luchtbuks voor de 100 meter wedstrijden? Wij hebben de uitstekende RTI Arms Prophet 1, 2 en 3 hiervoor. Tevens de Taipan Veteran en de Air Arms S500 en S510 luchtbuksen. De Airmaks luchtbuksen  (Krait X) & (Katran) zijn ook perfect!

Kortom alles wat de sportschutter/plezierschutter wenst hebben wij.  ;)

 

Als u twijfelt over welke buks of welke kolf u moet nemen. Of als u een extra bijzondere kolf wenst dan kunt u altijd even bellen of een e-mail sturen naar info@luchtbuks.com. Als u een buks wil kopen maar hem toch even wil zien dan kunnen we in overleg een afspraak maken om langs te komen in onze werkplaats/opslag.

Huben Huma Regulator
0
No votes yet
€  97,50
Huma
Pro Sport High Power (FAC) Walnut
0
No votes yet
0.22" / 5,5 mm
4,5 mm / 0.177"
€  930,60
logo Air Arms