Zbroiakozak

Zbroia Kozak Wood .22

 

Nice picture of a Kozak in the forrest. Many people have discovered this economicaly priced Bullpup. 300 bar reservoir and regulated! So: We only have a few in stock at this moment. Next deliveries are expected August 2017! Want one? Be fast!

 

 

Een Kozak in het bos..... Ja, dat klinkt een beetje treurig. Want wat moet zo'n Kozak in het bos? Ow.... wacht FF... Het is zo'n deksels leuke Bullpup uit de Ukraine! Dan snappen we het weer. Als het tenminste een bos in het Oostblok is. Want: in nederland in het bos rondstruinen... Dat is vragen om ongelukken. Je struikelt immers zo over een vat chemisch afval uit een drugslab. Die arme stakkers verdienen immers geen pepernoot met die drugs dus zijn wel gedwongen het zo in het bos te donderen. Waar jij dan weer over valt en je lelijk bezeert!

Het gaat goed met de verkoop van Zbroia... Er zijn nog maar een paar Kozakken over en nog wat Hortitsias. De volgende zending staat weer in Augustus gepland, als we tenminste wat voorrang krijgen. Er zijn namelijk meer mensen die deze goedkope en toch gereguleerde buksen hebben ontdekt. 

 

Comments

Be the first to write a review!