demperadapter

New Goodies

New Goodies!!! Het kan altijd beter en daarom hebben we.... Nieuwe leuke dingen gevonden en gescoord.... Bijvoorbeeld:

De demper adapter voor Edgun Leshiy... Een verbluffend eenvoudige maar slimme adapter die het mogelijk maakt om je Leshiy wat 'achtertuinvriendelijker' te maken zonder aan kracht in te boeten... Gewoon de adapter erop en.... Je eigen demper erop met 1/2 UNF schroefdraad... Je zult versteld staan...

 

De volgende nieuwigheid is de demperadapter voor de Edgun Matador van voor de R5 serie... Deze series hadden het slimme demper systeem van Eduard maar: Je kon verder niet uitbreiden met een extra demper. Nu dus wel!!

 

Ook hebben we nu duraluminium magazijnen voor de gehele Matador serie... Edgun is overgeschakeld op synthetic/plastic magazijnen. Slim, goedwerkend en.... Voor zwaar terrein en omstandigheden soms wat te fragiel. Momenteel alleen 5,5mm maar: Binnenkort ook 4,5 en 6,35mm. Stay tuned!

 

Next: We hebben verstelbare 30mm mounts die passen op weaver en picatinny rails... Het mooie van deze sets: Mooi in hoek en hoogte instelbaar. Vervolgens goed vast te klemmen met 2 imbusbouten. (En dan niet van die kleintjes!) en vervolgens.... Heb je nog een boutje om de instelling te borgen. Dat zit dus knettervast... Ook nog mogelijkheid om laser/lampen en waterpassen te monteren. Verder next: Taipan... De grote verrassing van dit moment. Hebben we nu ook in voorraad in 4,5mm. Want: Dat is natuurlijk een geweldig caliber voor 'Rundum Hause'. En veel Taipans kunnen ook goed overweg met solids. We hebben dus 4,5mm, 5,5mm en 6,35mm.

 

Last but not least: The Huggett Magna .25!!!

 

 

catalogus

0
No votes yet
4,5mm / .177
6,35mm / .25
€  28,10
Edgun

Comments

Be the first to write a review!