RAW

Factory Visit RAW Tennessee

At last! A peep in Rapid Air Weapons Factory. Pure craftsmen making the ultimate Air Gun. No wonder they perform this well. The individual attention each gun get's is amazing. Sure, we are mighty proud we represent martin Rutterford in Europe!

 

 

 

Eindelijk! Een kijkje in de keuken bij RAW in Tennessee. DE staat van de USA waar wapens maken een tweede natuur is. Uiteraard meestal vuurwapens, maar: Sinds 9 jaar dus ook het hoofdkwartier van Martin Rutterford. Dus: Top kwaliteit luchtbuksen. Geen massa productie, echt maatwerk. Met hart en ziel gemaakt. Voor schutters en door schutters. Lijkt wel een reklame riedel???! Is het ook natuurlijk. Want: Wij zijn apetrots dat we Martin mogen vertegenwoordigen. Er komt dit jaar nog veel meer nieuws trouwens uit Tennessee. Maar: laten we dat nog maar niet verklappen.

 

Bekijk het filmpje gewoon eens. Dat Dottie al het draaiwerk doet, dat is gewoon super en verrassend (in mijn ogen als ouderwets mannetje dan he...). Ik maar denken dat draaien niks voor vrouwen is :-).... En dan die kolven die in huis worden gemaakt en met de hand worden afgewerkt, dat geloof je toch niet. Dat maakt een RAW dus ook zo speciaal. Zoveel individuele aandacht. Dat is met recht een custom buks!

Comments

Be the first to write a review!